Opšti uslovi

Pre upotrebe sajta ksnbha.info pažljivo pročitajte uslove korišćenja.

Koristeći informacije na sajtu ksnbha.info, saglasni ste sa ovim uslovima korišćenja (“Uslovi korišćenja”). Ako se ne slažete sa svim Uslovima korišćenja, nemojte da koristite sajt ksnbha.info!

Korišćenje sadržaja

Sajt ksnbha.info i svi sadržaji koji su dostupni na sajtu, uključujući tekst, grafiku, slike, softver, audio, video, informacije i usluge (zajedno, “Sadržaj”) je u vlasništvu sajta ksnbha.info ili drugih pružaoca sadržaja.

Sadržaj sa sajta ksnbha.info možete da pregledate ili preuzmete sa sajta isključivo uz navode linka sajta.

Sadržaj sajta

Svi tekstovi i informacije na sajtu ksnbha.info su isključivo informativnog karaktera i ni na koji način ne mogu biti zamena za stručna medicinska mišljenja.

Tekstovima želimo jasno da kažemo da će vam pažljivo planirani, prirodni, zdrav način života pružiti najbolju šansu da budete zdravi, ali svi ovi saveti ne mogu da zamene stručno medicinsko mišljenje.

Ako imate ozbiljne zdravstvene probleme ili zabrinutost, obratite se svom lekaru.

Ograničenje odgovornosti

ksnbha.info se trudi sa podatke i informacije na sajtu održava tačnim i ažurnim, ali ne možemo garantovati da su sve informacije i navodi provereni. Vaša je odgovornost da procenite tačnost i potpunost svih informacija, mišljenja i drugih materijala na sajtu ksnbha.info.

Informacije o cenama i akcijama podležu promenama bez prethodne najave.

Sajt ksnbha.info i njegovi saradnici, dobavljači ili bilo koja treća strana pomenuta na ovom sajtu neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, slučajnu i posledičnu štetu, lične povrede, izgubljenu dobit ili drugu štetu) koji su posledica upotrebe ili nemogućnosti korišćenja sajta.

Sajt ksnbha.info nije odgovoran za bilo kakve lične povrede, uključujući i smrt, uzrokovanu vašom upotrebom ili zloupotrebom sajta.

Korisnička služba

Ukoliko primetite da se određeni materijali nedozvoljeno koriste na sajtu ksnbha.info, trebalo bi odmah obavestiti podršku sajta na [email protected]

Upotreba nedozvoljenih materijala na sajtu ksnbha.info, uključujuje oglase ili materijale koji su dostupni na ili putem linkova sa ovom sajtom, a narušavaju autorsko pravo treće strane.

Nakon prijema zahteva o upotrebi nedozvoljenih materijala sajt ksnbha.info će ekspeditivno reagovati kako bi uklonio ili onemogućio pristup materijalu.

Promene u Opštim uslovima

Zadržavamo pravo da menjamo, dodamo ili uklonimo delove opštih uslova u bilo koje vreme.

Molim vas prilikom posete sajta ksnbha.info periodično proverite ovu stranicu.